De specialist in onderhoud en herstellingen: 056 66 67 59 De specialist in onderhoud en herstellingen: 056 66 67 59

Herstellen van uw wagen

Garage Vanmelle heeft alle nodige apparatuur voor het herstellen van uw wagen in Wielsbeke, na motorpech of andere problemen.

Herstel volgens alle normen

De motoren en andere mechaniek van auto’s worden steeds ingewikkelder en technologischer. Dit heeft vele voordelen voor de autobestuurder, maar vraagt meer vakmanschap van de garagist. Bart Vanmelle beschikt over het vakmanschap en over de nodige apparatuur om voor ieder onderdeel van uw wagen de juiste diagnose te maken en te herstellen.
Als autobestuurder is het uw recht bij onafhankelijke garages te gaan voor herstellingen, zonder garantie te verliezen. Op die manier weet u zich verzekerd van dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. Ook voor de vervanging van uw uitlaat kan u bij ons terecht.

Praktisch

Wij zijn gevestigd in het West-Vlaamse Wielsbeke, tussen Zulte, Waregem, Ingelmunster en Harelbeke. Wij zijn open alle weekdagen en op zaterdagmorgen. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wenst u een afspraak te maken, neem dan zonder aarzelen contact. Wij gaan voor een volledige dienstverlening en kwaliteit in alles wat we doen.

Back to Top
{literal} {/literal}