De specialist in onderhoud en herstellingen: 056 66 67 59 De specialist in onderhoud en herstellingen: 056 66 67 59

Begeleiding bij de aankoop van een nieuwe wagen

VANMELLE BART - WIELSBEKE- Nieuwe wagensGarage Vanmelle helpt u bij de aankoop van uw nieuwe wagen in Wielsbeke.

Onafhankelijke en vooral professioneel advies

Een nieuwe wagen kopen is altijd leuk en altijd spannend. Het gaat om een flinke investering, terwijl er veel onzekerheden zijn.
Daarom kan u beroep doen op Bart Vanmelle. Als onafhankelijk garagist helpt hij u bij de vergelijking van diverse merken en types. Hij geeft advies en onderhandelt met de diverse verkopers. Wanneer het contract getekend wordt, wordt hij betaald door verkoper, via een commissie. Zo krijgt u professionele hulp zonder dat u er zelf voor moet betalen.
Bovendien kan u vrij kiezen uit alle mogelijke merken en bent u optimaal geïnformeerd. Uiteraard heeft u daarbij ook recht op alle gebruikelijke garantieregelingen.

Praktisch

Wij zijn gevestigd in het West-Vlaamse Wielsbeke, tussen Zulte, Waregem, Ingelmunster en Harelbeke. Wij zijn open alle weekdagen en op zaterdagmorgen. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wenst u een afspraak te maken, neem dan zonder aarzelen contact. Wij gaan voor een volledige dienstverlening en kwaliteit in alles wat we doen. Bent u van plan een wagen te kopen in de regio Wielsbeke? Kom dan zeker eens langs bij Garage Vanmelle.

Back to Top
{literal} {/literal}